BePretty.nl

Orlane produkten

Armband

STIMULATION QUOTIDIENNE

Om te zorgen dat verzorgingsproducten hun optimale effect bereiken, moet de huid dagelijks zowel ’s ochtends als ’s avonds goed worden gereinigd. Om deze reden hebben de laboratia van Orlane een programma voor de dagelijkse reiniging van de huid ontwikkeld. De door u gebruikte verzorgingsproducten hebben voortaan dus altijd hun volle effect!

HYDRATATION

Ontdek het hydraterende programma van Orlane. In de loop der jaren verzwakt de huid en verliest de opperhuid het vermogen om het vochtgehalte te compenseren. Orlane heeft een onderhoudsprogramma voor intensieve hydratatie opgesteld om zo het verouderingsproces tegen te gaan.

OLIGO VITAMIN

Het Oligo Vitamin programma van Orlane is specifiek ontwikkeld voor de gevoelige huid. De rijke producten vullen de tekorten in de huid weer aan met een exclusieve combinatie van 46 zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Met Oligo Vitamin is uw droge, gevoelige huid optimaal gekalmeerd en voelt zij weer zacht en comfortabel aan.

PURETÉ

Het Pureté Programma van Orlane biedt u alle producten die u nodig heeft om een glimmende of vette huid succesvol te behandelen. De producten matteren waar nodig en brengen de onrustige huid weer in balans.

ANAGENÈSE 25+

Met Anagenèse 25+ pakt Orlane de eerste tekenen van huidveroudering aan op cellulair niveau. De hoogwaardige huidverzorgingsproducten stimuleren de celvernieuwing. Voor een actieve preventie, voor een blijvend jeugdige uitstraling.

ANTIRIDES EXTRÊME

Ontdek het Antirides Extrême programma van Orlane; een anti-rimpel verzorgingsprogramma met specifieke producten om diepe lijntjes en rimpels te bestrijden. Het huideigen beschermingsmechanisme tegen rimpels wordt ondersteund, en het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid wordt gestimuleerd. Het resultaat: een jeugdige uitstraling.

ANTI-FATIGUE ABSOLU

De Anti-Fatigue lijn van Orlane is perfect afgestemd op de levensstijl van de moderne vrouw. De luxe huidverzorgingsproducten treden op tegen tekenen van vermoeidheid en stress. Het resultaat: een stralend heldere, en jonger uitziende huid.

FERMETÉ

Dit programma is gericht op het behouden van een strakke huid. Luxueuze formules stimuleren de aanmaak van collageen en geven de huid nieuwe elasticiteit, stevigheid en een jeugdige en frisse uitstraling.

CORPS

Ontdek het persoonlijke verzorgingsprogramma om de jeugdigheid en schoonheid van uw lichaamshuid te behouden. De effectieve huidverzorgingsproducten onderscheiden zich door 60 jaar professionele ervaring en unieke kennis op het gebied van anti-age huidverzorging.